Tidligere elever fortæller

Mine 3 år på Tønder Gymnasium har helt klaret været de bedste af min hidtidige skolegang! På TG har man været en del af et stærkt fællesskab, som er bygget op omkring en masse sociale aktiviteter på tværs af skolen. Lige fra putturen, fakkel-fester, studieture, Frederiksfestivaller og sidst men ikke mindst den ultimative studentertid. Desuden føler jeg, at jeg både har tilegnet mig sociale kvalifikationer, blandt andet ved at være morgenvært gennem hele 2.g samt været ansvarlig for skolens Instagram, men i særdeleshed også faglige kvalifikationer fra den kompetente undervisning fra TG’s lærere. Alt i alt føler jeg, at TG har gjort mig mere end klar til, at tage hul på næste kapitel i min uddannelse, som bliver at læse Jura.

Jeg har kun én ting at sige til eventuelt kommende elever på Tønder Gymnasium; Det bliver uden tvivl en tid, som du aldrig glemmer igen!

Milad Safi, student 2018

Nu er mine 3 år på Tønder Gymnasium snart forbi. Nye venskaber er blevet skabt og broer er blevet bygget.

Min klasse er fantastisk – fyldt med dejlige mennesker og super sammenhold! Vi snakker klassefester, julefrokost, fællesråb, og vi havde en vidunderlig studietur til Athen! 

Men nu er det hele snart slut, og det er trist. Trist at forlade det der er blevet ens hverdag, men det bliver også fedt! Tønder Gymnasium er en fed skole! Super lærere, lokaler og kantine! Og så mange oplevelser, minder og erfaring at tage med videre.

Jeg har ét råd til dig; Hvis du overvejer at starte på Tønder Gymnasium, så gør det. Det er og bliver fedt!

Kathrine Karkov Bredvig, student 2016

Jeg fik min studentereksamen i år 2015, hvor jeg havde linjen Kemi A, biologi B og matematik B. Min gymnasietid har stor betydning for mig, jeg har udviklet mig på utrolig mange måder og føler mig godt udrustet til uddannelse efterfølgende. Der er fokus på hver enkelt elev, og lærerne er utrolig gode til at komme med feedback. Både til dem, der var ved at falde fra, og dem, der var særligt dygtige. Man kunne føle sig sikker og udvikle sin faglige viden på utrolig mange niveauer.

Det, jeg har været allermest glad for på gymnasiet, er det sammenhold der er på samtlige årgange. Hvilket er på kryds og tværs af klasser og årgange. Alle de aktiviteter, man deltog i sammen, der var et utroligt godt fællesskab. Og eleverne bakkede altid op om skolens mange arrangementer.

Valget om at begynde på Tønder Gymnasium er helt sikkert noget jeg aldrig vil fortryde!

Kent Nicolai Mathiesen, student 2015

Tønder Gymnasium har ikke kun givet mig den faglige udvikling, jeg søgte, men også personlig udvikling. Jeg har i løbet af få år dannet mig nogle utroligt gode venskaber, gået fra teenager til voksen samt fået bedre forståelse for samfundets indretning. Nogle ting, som ikke står på papiret, men som stadig er uvurderlige. 

Michael Nissen, student 2015

Min tid på Tønder Gymnasium har betydet utroligt meget for mig. På de tre år, jeg var på skolen, blev jeg klar over, at jeg ville gå journalistikkens vej, og jeg fik de kompetencer, der skal til for at bestå optagelsesprøven på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg skylder mine fantastiske lærere en kæmpe tak for, at jeg i dag har muligheden for at fortælle alle mulige forskellige menneskers historier på min vej til drømmen om at blive journalist. På Tønder Gymnasium er der et fællesskab, og her mødte jeg, hvad jeg er sikker på er venner for livet. Fakkel-fester, fredagsbarer, kulturcaféer, Frederikfestivaller, studieture og til sidst studentertid. Et specielt minde for mig var, da jeg fandt mig selv på scenen foran en fyldt storsal som vært på Frederikfestival 2014. Med en god klassekammerat til at dele oplevelsen med og en masse venner blandt publikum fik jeg også den sejr med. En for mig grænseoverskridende oplevelse der gav tro på sig selv. En oplevelse der helt sikkert har været med til, at jeg i dag ikke er bange for at udfordre mig selv.

Marie Lagoni, student 2015

De tre år på TG var de bedste i min skolegang! Jeg startede på gymnasiet med en idé om, hvad jeg gerne ville, men forlod stedet uden den fjerneste idé om det, da der var så meget, der interesserede mig. jeg endte med at læse noget mere handelsskoleorienteret på universitetet (Cand. Merc.), hvilket bare bekræfter, hvor alment dannende gymnasiet er. Samtidig var de sociale rammer for skolegangen vidunderlige, og de venskaber, jeg knyttede i gymnasiet, hænger stadig ved. 

Bjarke Kofoed Christensen, student 2010