Introforløb

Den første skoledag er altid helt speciel. Så mange nye ansigter og indtryk, sanserne kører på højtryk for at få alt med. Nervøsiteten sitrer, men som dagen skrider frem afløses den af lettelse over endelig at være i gang. Nu gælder det om at få en fed gymnasietid.

Og inden du ser dig om, sidder du i bussen på vej til Kollund, snakken går hen over sæderne. Hvad venter der af oplevelser på introturen? Klassens kampråb er i hvert fald klar, I er fast besluttet på at vinde putpokalen!

O-løbet går over stok og sten, ned til vandet, ud i vandet og tilbage igen. Det involverer alt lige fra sjippetov til store tønder. Tilbage på campingpladsen gør du klar til en tur på glidebanen, det er her du virkelig tar' kegler. I disciplinerne er der noget for alle, opfindsomheden er der ikke noget i vejen med.
Sidste disciplin er aftenens underholdning, hvor hver klasse laver en lille optræden for hinanden. Der er måske ikke så meget luft tilbage i dig efter dagens strabadser, men du gir den alt, hvad du har. Din klasse skal bare vinde putpokalen, også selv om nogen siger, den er grim. Timer senere ligger du stolt i din sovepose, det har været en helt forrygende dag, nu kender du de andre meget bedre.

Det er tirsdag morgen. Udmattede, og med nerverne uden på tøjet, venter I spændt på resultatet, kun én klasse kan vinde. Så kan I ranke ryggen til "putfesten" om fredagen.

Hjemme igen skal det fine tøj findes frem, den allerførste gymnasiefest er lige om hjørnet. Nu kan I slå jer løs, den første uge er overstået og eventyret er kun lige begyndt...

Den første skoledag

Den første dag møder du i skolegården kl. 8.45, hvor din klasses elevguider står klar til at tage imod dig. Dagen går med velkomst fra rektor, information i klassen og fotografering. Husk din fotoseddel, som vi i forvejen har sendt til dig, så du kan udfylde den hjemmefra med dine forældres underskrift.

Næste dag er en "almindelig" skoledag, hvor du også får bøger udleveret. Det er en god idé at tage din bærbare med.

Der er mange indtryk at fordøje, men elevguiderne hjælper jer godt igennem den første tid.

Introturen

Mandag og tirsdag skal du på introtur med overnatning i Kollund. [NBSP]

Mandag morgen møder du kl. 8.00 ved busstationen. Medbring liggeunderlag, sovepose, toiletgrej, badetøj, håndklæde, idrætstøj og sko, papir, blyant samt lommelygte, og vær forberedt på al slags vejr. Husk også en madpakke til frokost og en drikkedunk.

Du er hjemme igen tirsdag ved frokosttid, hvor der er uddeling af putpokal og grillpølser i skolegården.. [NBSP]

Turen koster ca. 300 kr. 

Putfesten

Fredag aften, efter hjemkomst fra introturen, er der "putfest". Kun for putter :)

Du får god mad, underholdning og mulighed for at blære dig på dansegulvet.

 

Jeg var nok meget nervøs for første skoledag, 
men vi blev alle taget rigtig godt imod, 
takket være vores to putguider,
som har været i samme situation og ved,
hvilke tanker der flyver rundt i vores hoveder. 
Fællesskabet i klassen voksede time for time
under introturen, venskaber blev dannet,
og klassen blev en helhed. 
Jeg er virkelig glad for, at der findes en skole som denne, 
hvor alle bliver accepteret som de er,
og hvor alle passer ind.