Biologi A og kemi B

"Biologi er et ekstremt spændende fag, hvor man lærer om kroppens særlige og smarte funktioner, og hvordan verden hænger sammen inden for biologien. Kemi hjælper mig til at forstå biologi bedre. Faget kemi i sig selv er også et ekstremt spændende fag, hvor der bliver indraget en del ting som man kender fra hverdagen."

 

Er du interesseret i, hvordan kroppen virker, når man dyrker sport, eller når vi rammes af sygdom?

I denne studieretning er der fokus på menneskets fysiologi, genetik og sygdomme. Vi går på opdagelse i menneskets fantastiske krop og i naturen, med en blanding af teori og eksperimenter. Gennem et samarbejde med kemi styrkes forståelsen af, hvad der sker, når kroppen laver energi, og hvordan medicin og doping virker. Vi samarbejder også med idræt og matematik i alle år.

Studieretningen henvender sig til dig, der er interesseret i job som fysioterapeut, kiropraktor, ergoterapeut, sygeplejerske, idræt og meget andet.

 

Studieretningsfag

Du får biologi på A-niveau og har det i 3 år

Du får kemi på B-niveau og har det i 2 år.

Se også studieretningsvælgeren

Valgfag
Det giver studieretningen adgang til

adgangskortet kan du se, hvilke uddannelser studieretningen giver adgang til. Vi har tastet dine studieretningsfag ind. Tilføj selv dine valgfag.

Du kan også bruge retningsviseren - den hjælper dig med at vælge studieretning, da den viser dig mulige veje til den videregående uddannelse, du ønsker.Studietur på Korsika - 2k rapellede, klatrede, snorklede, cyklede i bjergene og sprang ud fra 19 m høje klipper.