Næsten lektiefrit

På TG er HF næsten lektiefrit. Når du læser noveller, regner opgaver og lærer nye begreber, er det en del af undervisningen.

Du får tid til at læse tekster i timerne, hvor du kan få hjælp af lærerne og klassekammeraterne, hvis der er et ord, du ikke forstår, eller hvis en opgave driller. Ofte har du fri, når skoledagen er slut. En mindre del af de skriftlige opgaver skrives uden for skoletiden, ligesom du også skal læse enkelte bøger derhjemme.

Vi har haft næsten lektiefrit HF siden 2008, og vores HF'ere er meget glade for ordningen. Vi er ofte ude og fortælle om vores lektiefri HF, og mange bliver inspireret af os. 

 

 

 

Når jeg har fri fra skole, så har jeg faktisk fri til at lave andre ting, og det er superrart, fordi så føler jeg mig ikke så stresset og presset i hverdagen. Sune, s-klassen.

Det er virkelig rart, at det er lektiefrit. Det kan godt være, vi er lidt længere på skolen, men når vi kommer hjem, kan vi slappe af og tænke på andre ting end skolen. Lærerne er gode til at hjælpe, også hvis man ikke forstår opgaven eller teksten. Cecilie, p-klassen

Næsten lektiefrit